Advert
Urfaspor kötü oynuyor
MEHMET KARAKEÇİLİ

Urfaspor kötü oynuyor

Bu içerik 499 kez okundu.

Şanlıurfaspor Pazartesi günü saat 13'te 11 Nisan stadyumda grubun lideri olan 32 puana sahip olan Pendik sporu konuk etti. Şanlıurfaspor 20 puanla 6. Sırada yer alıyordu, her iki takım için çok önemli bir müsabaka idi. biri şampiyonluğu oynuyor, diğeri yakalamaya çalışıyor. Bu her iki takımda izlemeye gelen 10 bine yakın taraftar vardı.hafta içi olmasına rağmen çok seyirci vardı. yine her hafta yazdığım gibi protokol tribününde maçı izlemeye gelen CHP Şanlıurfa milletvekili Aziz aydınlık vardı ikinci yarının başında Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, O da Şanlıurfaspor Pendikspor maçını izlemeye geldi. bu insanlara teşekkür ederiz. müsabakanın biteceği sırada Vali Abdullah Erin’i protokol önünde gördük. Allah ondan da razı olsun.

Maçın kritiğine gelince maç Şanlıurfaspor'un vuruşu ile başladı. Şanlıurfaspor'un kadrosuna baktığımda bazı futbolcular yedek kulübede oturmaya başlamışlardır. Çağlar, Can Erdem yedek kulübede oturuyorlardı. Bu da yeni gelen Hoca'nın bir takdiridir. Ben Şanlıurfaspor'u hiç bu kadar kötü oynadığını görmedim, sahada yürüyerek top oynuyorlar pres yapan yok. Koşan yok böyle maç kazanılmaz 90 dakika boyunca hiçbir futbolcumuz rakip kaleye bir şut çekmedi.

Bir söz var gelen gideni aratır, Sedat Bozkurt çok iyi futbol oynatıyordu. her hafta 2-3 gol atıyorduk şimdi bakıyorum Ali Tandoğan’ın sistemine hiç bir anlam veremedim rakip ceza sahasına giremiyoruz uzaktan şut çekemiyoruz baskılı oyun kuramıyoruz çok defansa dönük oynuyoruz. Bir futbolcumuz sağdan soldan atağa kalktığı zaman adam rakip ceza sahasının yanına gidiyor. Defansa baktım 6-7 tane Şanlıurfasporlu futbolcu orta çizgiyi geçemiyorlar.

Peki kim golü atacak, iyi bir takım çok pres yapmalı, ataklarda çoğalmak gerekir, top rakibe geçtiği zaman bu dönüp defansa gelmeleri lazım, ne yazık ki bunu yapamıyoruz. Pendikspor’a gelince çok iyi bir takım değildi, nasıl bu durumlara gelmiş bir anlam veremedim.  Biliyorsunuz Pendik sporu çalıştıran eski teknik direktörümüz Osman Özköylü çalıştırıyor. İyi bir hoca olduğunu göstermiş oluyor yalnız burada şu dikkatimi çekti bazı kendini bilmez taraftarlar Osman Özköylü küfürler yaparak ve Pendik spora küfürler yaparak hiçbir yere varamayız. Tribünde bazı bayan aileler oturuyordu, inanın ki ben hiç uygun görmedim. Lütfen kötü küfür yapmayalım, bu Şanlıurfaspor'a para cezası gelebilir ve 11 Nisan Stadyumu'ndaki sessiz müdürü olan Abdullah Canbeyli ye teşekkür ederim. Çünkü kale arkalarında yağmurlu havalarda oturacak yer yoktu ve Bizim basın tribününe vatandaşlar gelip oturuyordu, orayı da düzeltmiş kendisine teşekkür ederiz.

Önümüzdeki hafta Şanlıurfaspor'a başarılar dilerim.

 

 

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şampiyonluk havasında geçti
Şampiyonluk havasında geçti
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU